Private Label

Naast de eigen merken die wij in ons portofolio hebben, verzorgen we ook een uitgebreid assortiment aan Private Labels. Producten onder een eigen merk geven veel voordelen! Bijvoorbeeld een eigen uitstraling bepalen met de verpakking. U kunt zich onderscheiden door zelf het assortiment samen te stellen. Of thematische producten laten ontwikkelen, bijvoorbeeld voor kerst. Bepaal zelf het kwaliteitsniveau waarmee u zich kunt onderscheiden en versterk daarmee uw formule! Het hele traject van eerste idee tot aan het uitrollen op de winkelvloer of in de keuken kunnen wij professioneel begeleiden en aansturen.
Een eigen Private Label als concurrerende tegenhanger van een A-merk of juist een nieuw en innoverend diepvries product laten ontwikkelen is dus geen enkel probleem bij ons.

Wanneer een van onze productielocaties of vaste partners niet aan de behoefte kan voldoen, gaan wij op zoek naar een partner die het wel kan! Samen zorgen we ervoor dat uw Private Label-product of -concept onderscheidend wordt.