Ons verhaal

Wij zijn Frio Food ‘inspirators’, een jong bedrijf met de expertise van mensen met jarenlange ervaring, gespecialiseerd in diepvriesvoeding. Wij hebben een portfolio van eigen en exclusieve merken in het diepvriessegment. In het foodservicekanaal hebben wij onder andere exclusief het merk Barilla pasta’s en sauzen en in het retailkanaal bijvoorbeeld Häagen Dazs ijs. Alle andere mooie en onderscheidende merken vindt u elders op deze website. We hebben ook concepten voor de foodservicemarkt én retailmarkt. Onze eigen merken produceren wij zelf in verschillende fabrieken wereldwijd. Maar wij zijn er ook trots op dat wij de verkoop en marketing voor exclusieve merken voor onze rekening mogen nemen. Wij kopen niet zomaar producten in, wij gaan zelf op zoek naar interessante producten uit binnen en buitenland die we kunnen introduceren in de Benelux.

We zijn ook goed in het bedenken, uitwerken en produceren van nieuwe diepvriesconcepten en -producten. Concept- of productontwikkeling doen we graag samen met onze klanten. Op die manier kan een op maat gemaakt Private Label-concept ontwikkeld worden waar iedereen blij van wordt.

We halen onze producten van dichtbij en van ver weg! Zo produceren wij de producten van Asian Fingerfood in Azië, maar komen onze kroketten uit Brabant. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten altijd tiptop in orde is, hebben wij nauw contact met al onze vaste partners en zij vertalen de laatste trends voor ons naar innoverende producten.

Om echte ‘inspirators’ te zijn, blijven wij altijd op de hoogte van de laatste trends door alle relevante beurzen te bezoeken, binnen- en buitenlandse winkels te bezoeken, de diverse media te volgen en een oog op buitenlandse markten te houden. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe productideeën. Deze vertalen wij naar unieke concepten op productniveau, maar ook verpakking en marketing spelen een belangrijke rol.