Onze Merken
Menu

Voor meer informatie over dit merk
en assortiment:

+31 (0) 85 48 58 730 Contact opnemen

Mabos

Dit snackmerk staat sinds jaar en dag bekend om zijn Berehappen en Bereklauwen. Vooral in het oosten en het noorden van Nederland. Maar ook de heerlijke Duitse snacks zoals de braadworst en gehaktbal, die ook daadwerkelijk in Duitsland worden geproduceerd, behoren al lang tot het assortiment. Met deze producten richten wij ons echt op de cafetaria’s. Onder andere met de Lange lummel hopen wij de cafetaria een alternatief te bieden voor een interessante prijs en een goede kwaliteit: De Lange Lummel; een extra grote frikandel van 200 gram. En om het nog makkelijker te maken hebben we er bakjes en zakjes in de verpakking bijgedaan!

Een ander uniek product in de Mabos snack familie is het Jochempie, wellicht al bekend!? Deze grove, voorgebraden gehaktsnack gevuld met stukjes verse ui is een fenomeen in het zuiden van Nederland. Deze nieuwe aanwinst onder het Mabos snack merk zit in een blauwe Mabos doos om het oude karakter van het Jochempie niet verloren te laten gaan. De kwaliteit is onveranderd lekker!Deze snack is lekker uit de frituur, maar komt het beste tot zijn recht in de jus.

Een ander heerlijk product in het assortiment is de Real American sparerib. Malse spareribs van ca. 550 gram met een lekker rode spareribs saus. Op verschillende wijze te bereiden zoals in de oven en op de barbeque. Zeer geschikt voor menu's!

Het laatste nieuwe product in de familie is de shoarmarol. Dit product betaat uit een ambachtelijke, krokante flens en is gevuld met heerlijk gekruid schapenvlees. Een shoarmarol weegt 120 gram en is geschikt voor bereiding in de frituur en in de oven.

Mabos snacks heeft verschillend verkoop ondersteunend materiaal beschikbaar zoals prijs posters, vitrinekaartjes en productpresentaties voor televisie's. De productpresentaties voor op televisie zijn hier te downloaden.

Klik op de naam om het pdf bestand te downloaden.

Berehap kant-en-klaar - Berehap pikant - Bereklauw - Duitse schnitzel - Duitse braadworst - Duitse gehaktbal - Lange lummel - Jochempie - Real American spareribs - Shoarmarol

Ook prijsleaflets kunt u hier downloaden waarop u zelf uw prijs op kunt aangeven.

Berehap kant-en-klaar - Berehap pikant - bereklauw - Duitse schnitzel - Duitse braadworst - Duitse gehaktbal - Lange lummel - Jochempie - Real American spareribs - Shoarmarol

 

 

Het assortiment www.mabos-snacks.nl
Berehap kant & klaar
Berehap kant & klaar
14 x 150 gr.
Specificatie
Berehap pikant
Berehap pikant
14 x 150 gr.
Specificatie
Bereklauw
Bereklauw
12 x 180 gr.
Specificatie
Duitse Schnitzel
Duitse Schnitzel
12 x 225 gr.
Specificatie
Duitse Braadworst
Duitse Braadworst
3 x 10 x 100 gr.
Specificatie
Duitse Gehaktbal
Duitse Gehaktbal
3 x 10 x 120 gr.
Specificatie
Lange Lummel
Lange Lummel
18 x 200 gr. incl. zakjes en bakjes
Specificatie
Jochempie
Jochempie
25 x 125 gr.
Specificatie
Real American spareribs
Real American spareribs
6 x 550 gr.
Specificatie
Shoarmarol
Shoarmarol
21 x 120 gr.
Specificatie