Onze Merken
Menu

Voor meer informatie over dit merk
en assortiment:

+31 (0) 85 48 58 730 Contact opnemen

Dé Kroket

De beleving

Die eerste krakende hap, de heerlijke geur en smaak van een goed bereide Kroket. Een Kroket is op zijn lekkerst als de ragout heerlijk romig en goed gevuld is. Natuurlijk met een superkrokante korst. Dat maakt het eten van een Kroket een echte beleving. En die beleving wil ik mijn klanten graag laten ervaren.

Dé Kroket

Ik, Harold Swinkels, geloof heilig dat de beste en pure ingrediënten de basis vormen voor de lekkerste Kroket. Daarom bereiden wij op ambachtelijke wijze en volgens traditionele recepturen Kroketten.

Deze traditionele recepturen gebruikte mijn vader vroeger al, toen hij zelf de Kroketten maakte voor zijn eigen cafetaria's. Van hem kreeg ik de liefde voor het vak en de kneepjes van het vakmanschap mee. En hij kreeg het weer door van zijn vader die bakker was.

Onze jarenlange ervaring, de ambachtelijke bereidingswijze en de liefde voor het vak proef je terug in Dé Kroket.

De droom

Dé Kroket begon met een droom. Een droom over een eigen krokettenmakerij. Ik was vijftien jaar oud toen ik voor het eerst in een krokettenfabriek kwam en dacht: Dít wil ik later ook.

En zo geschiedde. Ik ging Kroketten maken. Ik begon klein, in een ruimte achter de woning van mijn ouders in Helmond. Daar stond ik met mijn handen in de ingrediënten, experimenteerde met smaken en bereidde zo mijn eerste handgemaakte Kroketten. Van daaruit ging ik ook op zoek naar de eerste klanten. Het bedrijf groeide, ik schafte de eerste productiemachine aan en verhuisde meerdere malen naar een grotere ruimte.

Sinds een aantal jaren is Swinkels Food weer terug op de plaats waar ik begon, in Helmond. Hier werken we volgens de laatste technieken. Vanzelfsprekend met behoud van onze traditionele recepturen en ambachtelijke bereidingswijze.

Ons assortiment

Onze jarenlange ervaring, de ambachtelijke bereidingswijze en de liefde voor het vak proef je ook terug in onze Kroketten. Probeer eens Dé Snertkroket. Een echt winterse Kroket die heerlijk smaakt op een desem roggebol met uitgebakken spek of gewoon als snack tussendoor. Altijd lekker is Dé Stoofvleeskroket. Eet deze samen met frietjes of op een robuust broodje met wat grove mosterd. Daarnaast hebben we Dé Goulashkroket, Dé Rundvleeskroket en Dé Kanjerkroket (een Rundvleeskroket van maar liefst 150 gram!) in ons assortiment.

Harold Swinkels

Het merk Dé Kroket is op vele Horeca beurzen terug te vinden, dus bezoek ons op een van deze beurzen en kom onze kroketten proeven!

Daarnaast wordt het merk ondersteund met allerlei POS materialen waaronder:

  • Serveer envelopjes
  • Bedrukte servetten
  • Tafelkaartjes
  • Prijsleaflets
  • Digitale afbeeldingen t.b.v. t.v. presentaties

Bent u nieuwsgierig naar onze Kroketten, bestel dan een Proefdoos, met het hele assortiment. En een introductiepakket met POS materiaal.

U kunt hier het digitale beeldmateriaal downloaden:

Prijsleaflets A4 enkelzijdig:

Dé Snertkroket - Dé Stoofvleeskroket - Dé Rundvleeskroket - Dé Goulashkroket - Dé Kanjerkroket

Prijsleaflets A4 dubbelzijdig:

Dé Snertkroket - Dé Stoofvleeskroket - Dé Rundvleeskroket - Dé Goulashkroket - Dé Kanjerkroket

Presentatie voor beeldschermen:

Dé Snertkroket - Dé Stoofvleeskroket - Dé Rundvleeskroket - Dé Goulashkroket - Dé Kanjerkroket

 

 

Het assortiment
Dé Snertkroket
Dé Snertkroket
14 x 130 gr.
Specificatie
Dé Stoofvleeskroket
Dé Stoofvleeskroket
14 x 100 gr.
Specificatie
Dé Goulashkroket
Dé Goulashkroket
14 x 100 gr.
Specificatie
Dé Rundvleeskroket
Dé Rundvleeskroket
14 x 100 gr.
Specificatie
Dé Kanjerkroket
Dé Kanjerkroket
14 x 150 gr.
Specificatie